Fredaaag och lov !

Härliga fredag är nu kommen och jag sitter i bilen på väg hem från skolan. Dagen har varit rätt okej faktiskt utom att vår håltimme är utbyttad till musik med äckel läraren. Hade so redovisning idag , hoppas det gick bra för jag tänker inte sumpa mitt betyg! Annars har dagen varit skapligt skön faktiskt. Blev stan en runda med mormor& mor. Blev en ny fräsig klocka och brunkräm! Hem och äta , duscha och sedan göra vid mig för att fira Antons mamma som fyller år idag. Imorgon blir det att fira Anton som blir 20, hmm han va precis 18?! Tiden går så fort nu för tiden.. Söndagen tänker jag faktiskt ta till att skriva No,So och kanske lite matte pluggande. Både inlämningar och prov efter lovet. Kul..
Hoppas ni får en härlig fredag och helg !

En bild på Älskade Funny Type. Jag tröttar inte ur er med henne?;-)
/S'


Onsdag..

Hoppträningen igår gick kanon, tränade vägar och att hoppa på bågar. Även lite träning på att kontrollera farten mellan och efter hindret. Det gick helt otroligt bra, nästan lite förvånad faktiskt. Jag och Fanny har annars dom senaste två veckorna bråkat men igår satt att så perfekt underbara ponny !
Dagen idag har varit rätt lugn faktiskt hade No prov på morgonen och Eng test. Båda gick hyfsat bra, engelskan gick bäst blir inte så värst förvånad om det blir omprov eller nått för jag läste inte direkt på . Började läsa i boken igår så ja det gick som det gick.. Efter skolan drog jag och Sofia till gymmet tränade rumpa ,höfter, lår och lite mage. Tränade rätt hårt så vi båda lär ha träningsvärk imorgon..
Nu ska jag fortsätta titta på film !
Bild från ett år tillbaka från min och Fannys första tävling-

/S'


Skit måndag !

Rubriken säger ju allt.Började dagen med att vakna med min undebara pojkvän,det är nog det positivaste med denna dagen. Och sen hann jag bara äta frukost sen så fick jag så sjukt ont i magen.. Och plus på det en riktigt dålig hår dag. Samt att sminket inte heller ville som jag. Har sen dess haft så satans ont i magen. Det typ hugger till med smärta mellan åt. Hade tänkt sticka till gymmet med Sofia men så blev det inte nu , typiskt för då blir det inte att gymma förens onsdag då det är hoppträning imorgon så det blir tajt med tiderna... Slutade nyss så sitter på bussen hem nu, skönt. Blir att sova och hoppas att magen och jag kan bli vänner igen.
slänger in en bild på en underbar ponnybus.
Ha de ! /S'


Back on Track ?!

Det är verkligen ett tag sen jag skrev något här på bloggen. Helt sjukt, aja funderar skarpt på om man skulle ta och "starta upp" den igen och skriva igen om vardagen osv. Har hänt en del under denna långa tiden, kanske därför man inte skrivit här. Tror jag ska iaf försöka skriva varannan dag kanske..?! Ja vi får se, ny header lär det ju dock bli.

/ S'


RSS 2.0