Fredag !

Ja då var det fredag och dags för fest hos Keila. Lana med julia igår/inatt /idag. bara sovit 2 timmar, men är så sjukt pigg o taggad. Hmm. wierd, men ialla fall så hade vi väldigt kul. julia somna vid halv sex imorse och jag vid halv tio då jag dog av tråkighet. bokstavligen! sedan vakna jag vid halv tolv igen och julia vakna väl runt tolv halv ett. sedan somna hon om och jag väckte henne vid halv två och sa att jag gick hem för att jag tråka ut mig riktigt fett. så antagligen så sov hon vidare, skulle verkligen inte förvåna mig om hon nu gjorde det, hihi.
skriver mer Inatt när jag kommer hem från keila. och gör jag inte det så är det för jag sover hos Anton. Slänger kanske in ett inlägg från mobilen inatt isåfall. nu ska jag stänga av allt och städa rummet en snabbis.Morsan får damp annars.




ha de !


checka bloggen !

tillsammans klarar vi allt <3 checka Julias blogg - www.juliaemmelykritoffersson.blogg.se  !

bild på nya färgen tycks ?

rätt nöjd själv. :)

Nu- LAAAN med Julia

nyss kommit till Julls. lan tills vi dör asså! :) sitter o kollar retards på youtube och haggar godis.. fint. plus att några helt random bara gick rakt genom hennes trädgård, haha man tänkte wtf liksom ?
vet inte vad jag ska skriva så hörs senare :D

puss :)

dream it wish it & do it

jag vet, längesen sist, ska försöka komma igång igen , om jag lyckas skärpa mig. Har bara inte haft tid och ingen ork, många tankar som har gått runt i huvudet speciellt idag.    Jaha, var tog denna sommaren vägen ?Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort ett jävla piss denna sommaren, vet jag är tråkig. Eller ja, har ridit Beauty en del i början men sen blev hon såld :'/ saknar henne så ! om 10 dagar börjar vi skolan igen "tillbaka till verkligheten" och verkligen ge gärnet sista året innan gymnasiet. kanske in så lätt när man gå på en skola som är värdelös men låt oss göra det bästa av saken.. och även bara en månad tills jag fyller år. riktigt nice faktiskt! En ny header är på g, troligen kommer den upp imorgon eller nått. min ♥bästavän' fixar upp den. världens bästa som verkligen vill hjälpa mig ! lär ju aldrig mig själv. dumt dumt dumt,vill kunna själv.
Nä nu ska jag se vidare på tv och ladda ner filmen Charlie St.Cloud, tydligen ska det vara Zac Efron som spelar huvudrollen. iiiih, han är så sjuukt snygg! vad jag hört ska den vara rätt så bra. så det blir att se på den filmen senare inatt.

 du är ljuset i mitt liv, bästavän♥

RSS 2.0